zoover awards 2012

Beste vrienden van Cheman,
 
Zoover, een van de belangrijkste onafhankelijke beoordelingswebsites voor reizigers, heeft Chateau de Cheman het predikaat ‘ HIGHLY RECOMMENDED’ toegekend! Dit is de hoogst mogelijke klassering.
Heerlijk om je passie te kunnen delen met enthousiaste bezoekers en daarvoor ook nog te worden onderscheiden. Dank aan iedereen die zijn positieve ervaringen heeft achtergelaten op de site van Zoover (zoover.com), of dat nog gaat doen.
Voor dit jaar hebben we weer enkele nieuwtjes voor u. De voormalige conciergewoning hebben we omgebouwd tot appartement en is vanaf nu beschikbaar voor de verhuur (per week). Het appartement grenst aan de kapel en de binnenplaats en beschikt over een slaapkamer, zitkamer, badkamer met inloopdouche, toilet en keuken (totaal ruim 50m2).
Ook nieuw voor dit jaar: 2 authentieke oranje solexen uit de jaren 60, om de streek op een nostalgische manier te ontdekken.Afbeelding
Verder zijn er nieuwe wandel- en fietsroutes, met goede bewegwijzering vanaf  Cheman en in Blaison hebben we een bar/restaurant, gemakkelijk te voet te bereiken via de paden door onze wijngaarden.
We hopen u snel weer een keer te kunnen begroeten met een heerlijk glas van eigen wijngaard!Afbeelding
zonnige groeten,
Jan en Gerdie
Chateau de Cheman
49320 Blaison Gohier
www.chateau-cheman.com
0033 2 41 66 93 32
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: